Sivilceler izleri çoğu insanın kurtulamadığı lekelerdir. Ancak artık Pervin Dinçer sayesinde sivilcelerinize ve lekelerinizde elveda diyeceksiniz! Pervin Dinçer'in güzellik merkezinden kısa seanslar ve konforlu uygulamalar ile aknelerinize kökten çözüm yolu bulabilirsiniz. Yapmanız gereken yalnızca Pervin Dinçer Beauty Consultancy’i tercih etmek olmalıdır. Pervin Dinçer'in güzellik merkezinde uygulanan sivilce tedavileri sayesinde yüzünüzde ne bir sivilce ne de bir iz kalacak! Pervin Dinçer'in güzellik merkezindeki sivilce tedavi yöntemlerini kaçırmamak için acele etmelisiniz!

Altın İğne ile Sivilce İzi Tedavisi

Yara, sivilce ya da leke izlerinin tedavisi için son zamanlarda yaygın olarak kullanılan altın iğne yöntemi, sivilce tedavileri için kesin sonuç veriyor! Lazer uygulamalarından sonra ciltte çeşitli yara ya da lekeler kalabilir. Ancak altın iğne işleminden sonra cilt üzerinde herhangi bir yara ya da leke kalması söz konusu dahi değildir. Aynı şekilde lazer sonrası tedavi sürecinde cilt kaşınacağı için yaraların boyutu büyüyüp çok daha derin izler bırakabilir. Bu nedenle son derece güvenli olan altın iğne işlemi ile aknelerinizden kurtulmak en mantıklı seçim olacaktır.

Karbon Peeling ile Sivilce İzi Tedavisi

Sivilce izi tedavisi için en çok tercih edilen yöntemdir. Sivilce izi genellikle erkekler arasında yaygın olan bir problemdir. Erkeklerin ergenlik döneminde cildinde büyük çaplı sivilceler oluşmaya başlar ve bu sivilceler tedavi edilmediği zaman iz bırakabilir. Ancak karbon peeling sayesinde artık sivilce izlerinden kurtulmak çok kolay! Yaklaşık dört ile altı seanslık uygulamalar sonucunda sivilce izlerinin kesin tedavisi mümkün! Karbon peeling tedavisi sayesinde yüzünüzdeki ya da vücudunuzun herhangi bölgesinde oluşmuş olan sivilce izlerine veda edeceksiniz! Karbon peeling tedavisi akne sorunu yaşayan her biri için uygundur. Karbon peeling uygulaması kesinlikle zararlı değildir. Bu işlem cildinizin soyulmasını sağlayarak yenilenmesini hedefler. Kadınların yanı sıra erkekler tarafından da sıkça tercih edilen popüler bir tedavi yöntemidir. Karbon peeling şu şekilde uygulanır;

  • Karbon peeling işlemi yapılmadan önce cildin derinlemesine temizlenmesi gerekir. Yani bu işlem yapılmadan önce cilt çok iyi bir şekilde temizlenir. Daha sonrasında ise dermatolog tarafından ciltte aktif sivilce olup olmadığı kontrol edilerek muayene sağlanır.
  • Tedavide kullanılacak karbon solüsyon çok ince bir tabaka şeklinde göz çevresinden uzak tutularak tüm yüze ya da akne problemi olan bölgeye uygulanır. Sonrasında i̇se yaklaşık 15 dakika boyunca sürülen karbon solüsyonun kuruması beklenir.
  • Muayene yapılırken cildin ihtiyacına göre doktor tarafından lazer atışları sağlanır gerek duyulursa karbon cidden uzaklaştırılabilir.
  • İşlem tamamlandıktan sonra ise cilt yüzeyi çok iyi bir şekilde temizlenir ve solüsyondan arındırılır.
  • Son olarak ise cilde uygun krem ve koruyucu güneş kremi sürüldükten sonra işlem tamamlanmış olur.

Salt Facial ile Sivilce İzi Tedavisi

Bu uygulama sivilce tedavisi denince akla ilk gelen uygulama şekli olmasa da salt facial ile de sivilce izlerinizden kurtulmak mümkündür.

Baby Face Beauty ile Sivilce İzi Tedavisi

Bu işlem için çok özel olarak üretilen ve klinik formdaki bakım ürünleri için kullanılan kozmetik denebilecek serumlar tercih edilir. İlk uygulama sonrasından itibaren etkili sonuçlar verir. Bu işlem için yaklaşık dört ile altı seanslık uygulamalar yeterli olacaktır.

Dermapen ile Sivilce İzi Tedavisi

Bu işlem sivilce izi tedavisi için tek başına kullanılmaz. Bu işlem genellikle cilt yenileme tedavileri için sıkça kullanılan bir tedavi yöntemidir. Fakat sivilce tedavisi için de kullanılır. Örneğin; diğer sivilce tedavi yöntemlerinden sonra ya da onlara ek olarak kullanıldığında oldukça etkili sonuç verir.