FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Elbet Bir Gün dizisi hikâye ve oyunculuk bazında iyi fakat reyting bazında istediğini yakalayamıyor. Hal böyle olunca dizi için final kararı alındı. Oldukça iyi bir hikâyesi ve güçlü bir kadrosu bulunan dizi için alınan final kararı diziyi takip eden izleyicileri bir hayli üzdü.

Başrolleri ve Hikâyesiyle Güçlü Bir Dizi

Başrollerini Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Elbet Bir Gün dizisi yayınlandığı günlerde oldukça beğenilmişti fakat bu beğeni reytinglere pek yansımadı. Oldukça iyi ve başarılı başrolleri bulunan Elbet Bir Gün dizisi bir dram dizisi olarak yayın hayatına giriş yaptığı sıralarda konusu oldukça beğenilmişti.

Geçmişlerinden kaçmaya çalışan iki kız kardeşin hayatlarının konu edindiği dizi çekim ve senaryo açısından da epey başarılı bir dizi. Karakterler, karakterlerin yolculuğu ve geçmişleri de bir hayli merak konusu olmuştu fakat dizi umduğu başarıyı elde edemedi. Bu yüzden de FOX TV dizi için final kararı aldı.

Final İçin Pek Çok Etken Bir Arada

Başrollerini Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Elbet Bir Gün dizisi büyük umutlarla ekran yolculuğuna başlamıştı. Reytinglerde istediğini elde edememesinin temel nedenlerinden biri Pazar günü yayınlanıyor oluşu olabilir. Pazar günü Yargı ve Teşkilat gibi güçlü yapımlarla savaşan dizi kış sezonunun ortasında yayın hayatına başlayarak yerini sağlamlaştıramadı.

Tüm bunların yanı sıra kanalın dizi için yeterli reklam yapmaması da izleyiciyi üzen ve dizinin finale doğru yol almasındaki en büyük etkenlerden biri olarak görülüyor. Yeterli derecede dizinin tanıtımları sosyal medyada ya da televizyonlarda verilmemiş olarak görülüyor. Son zamanlarda en az reklamı yapılan dizi olduğu fark edilen Elbet Bir Gün dizisi için final kararı alınması artık şaşırtıcı değil.

FOX TV dizileri aniden final kararı aldığı için izleyicilerde FOX TV'ye karşı güvenlerini kaybetmiş durumdalar. Elbet Bir Gün dizisi gibi pek çok dizi final kararı alıyor, bu durum izleyicileri epey üzüyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)