Bein Connect geçen yıl Babil isimli diziyi kaçırmak ile büyük bir düşüş durumu yaşadı. Yeni platformlardan biri olan bein Connect hem dizi hem de program gibi pek çok şeyi bünyesinde barındırıyor. Normalde TV ekranlarında yayınlanan Babil isimli dizi son zamanlar da reyting ile ilgili sorunlar yaşamaya başladı.

Özellikle günlerinin pek çok önemli dizi ile denk düşmesi reyting konusunda ciddi sorunları ortaya çıkarıyor. Birce Akalay ve Halit Ergenç'in başrollerini paylaştığı Babil dizisi ilk bölümlerinde adeta reyting rekorları kırdı. İlk olarak bein Connect platformu için uygun görülen Babil dizisini daha sonra Star TV daha hızlı davranarak bünyesine aldı. Bu durum bein Connect programını olumsuz etkileyen durumlardan biri oldu.

Bein Connect Yeni Diziler İle Geliyor!

Bein Connect Babil dizisini kaçırmasının ardından büyük bir hayal kırıklığı durumu yaşadı. Fakat daha sonra yeni projeleri bünyesine alamaya hazırlanması ile birlikte yeni bir şans elde etti. Erkek Severse ve Hayaller ve Hayatlar isimli dizileri bünyesine yeniden alması ile son defrece ilgi görmeye başladı. Dizinin son zamanlar da daha ilgi görmesi ile birlikte platformun da daha iyii bir ilerleme göstereceği düşüülüyor. Diziler sosyal medyada da şimdiden konuşulan konular arasında yer alıyor.

Erkekler Severse Bein Connect Platformunda!

Başrollerini Yasemin Allen ve Alperen Duymaz'ın paylaştığı Erkekler Severse isimli dizi bein Connect platformunda yayınlanacak. Dizinin romantik komedi olması da insanlar tarafından tercih edilmesini sağlayan sebeplerden biridir. Senaryo Aslı Zengin tarafından yazıldı ve şimdiden çok büyük bir ilgi görmeyi başardı. Erkekler ve kadınlar arasındaki çekişmeli ilişkiyi konu alan bu dizi son zamanların en iyi romantik komedi dizisi olmaya aday bir dizidir.

Dizide yer alan başarılı oyuncu kadrosu da son zamanlar da çok konuşulacak gibi görünüyor. Dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile çok beğenilen diziler arasına şimdiden girmiş bulunuyor. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Erkekler Severse dizisinin yanı sıra Hayaller ve Hayatlar isimli diğer bir komedi dizisi de ilgi odağı oldu.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)