Körfez Yayınları, 19-27 Nisan 2014 arasında düzenlenecek TÜYAP 19. İzmir Kitap Fuarı’nda okuyucularla buluşuyor. Fuara geniş ürün yelpazesiyle katılacak olan Körfez, ziyaretçilerin karşısına zengin bir programla çıkıyor. Öğrencilerin yaklaşan sınav dönemine ilişkin merak ettikleri konulara da fuarda cevap verilecek. Sınav sistemlerinde yapılan değişikliklere uygun olarak güncellenen yayınlarıyla dikkatleri toplayan Körfez, veli ve öğrencilerin sorularını uzman danışmanlarıyla cevaplayacak.

Gediz Üniversitesi psikolojik danışmanı Orhan Keskin’in sınav stresine yönelik gelenekleşmiş buluşması, Körfez Yayınları’nın fuar etkinlikleri arasında bulunuyor. Sınav sıkıntısını azaltmayı ve motivasyonu yükseltmeyi amaçlayan etkinlikte öğrenciler, hayatları için önemli bir dönemeç olan sınavlar hakkında faydalı bilgileri eğlendirici bir üslupla dinleme imkânı bulacak. 23 Nisan’da düzenlenecek etkinlik, bütün öğrencilere açık.

İZMİR'İN EĞİTİM MARKASI KÖRFEZ

Körfez Yayınları, uzun yıllara dayanan yayıncılık tecrübesiyle eğitim camiasının içerisinde bulunuyor. Deneyimli eğitim ve yayın kadrosuyla 4. sınıftan başlayarak üniversite hazırlığından KPSS yayınlarına kadar sınavlara hazırlık ve okula yardımcı dökümanlarını öğrencilerin ve eğitimcilerin hizmetine sunuyor. Körfez Yayınları’nın dijital yayınlarına öğrenci ve öğretmenler büyük ilgi gösteriyor. Konuları öğrenmek için akıllı tahta sunumları, akıllı tahtada öğrenilen konulardan kolayca not tutmayı sağlayan akıllı defterler ve anlaşılamayan konuları tekrar dinlemek için de ders anlatım videolarıyla interaktif olarak hazırlanan içeriğe, fuar ziyaretçileri büyük ilgi gösteriyor.