ATV ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi çok çarpıcı sahneleriyle ekranda olacak. Yeni bölümde bir ilk yaşanacak. Burak Özçivit’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde bir hayli heyecanlı sahneler izleyiciyi koltuklara kilitleyecek. Her hafta içi Çarşamba günü akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümünde bomba etkisi yaratacak olaylar yaşanacak.

Dizinin yeni bölümü çarşamba akşamı ATV ekranlarında yer alacak. Seyirciyi şok edecek olan sahneler için özel çekimler yapılan dizi güne damga vuracak. Yeni bölüm bu hafta çarşamba günü akşamı izleyici ile buluşacak. Seyirciler çekilen sahneler karşısında tam anlamıyla büyük bir şok yaşayacak.

Kuruluş Osman Dizisi Bomba Etkisi Yaratacak

ATV ekranlarının en fenomen yapımları arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü ile bomba etkisi yaratacak. İzleyicileri şok edecek olan sahnelerin yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanları izlenme rekorları kırıyor. Yeni bölümde birçok olay gün yüzüne çıkacak. Tarihi olayların detaylı olarak ele alındığı dizinin yeni bölümlerinde seyircileri şoke edecek gelişmeler yaşanacak.

Kuruluş Osman dizisi Çarşamba günü akşamı ATV ekranlarında bomba patlatacak. Seyircileri ekran başına kilitleyecek olan sahnelerin yer aldığı olaylar tam anlamıyla fırtınaya neden olacak. Kuruluş Osman dizisinin heyecan dolu yeni bölümü çarşamba akşamı ATV ekranlarında yer alacak. İzleyiciler sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)