Fox TV ekranlarında yayınlanan ve çok ses getiren Mahkum dizisi yayın günü ile ilgili sıkıntı yaşaması beklenen bir projeydi. Herkesi ters köşe yapan Mahkum dizisi birincilik elde ederek diğer dizilere fark atmayı başardı.

Zirvenin Yeni Sahibi

Perşembe günleri birçok başarılı proje ekranlarda yer alıyor. Bu projelerle rekabet etmesi çok zor görünen Mahkum dizisi elde ettiği başarıyla herkesi susturdu. Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı ve etkileyici performanslar sayesinde ilgi çekmeyi başaran proje zirvenin yeni sahibi oldu. Perşembe gününün birincisi konumunda yer alan Camdaki Kız dizisini geride bırakan Mahkum ilk 5 bölümünün sonunda nu noktaya gelmeyi başardı.

Yeni Bölüm Fragmanı Heyecanlandırdı

Savcı Fırat'ın işlemediği bir suç yüzünden hapishanede yer alması ve etrafında gelişen olayların anlatıldığı proje konusuyla oldukça ses getirdi. Özellikle başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun zıt karakterli ikizlere hayat vermesi ve ekrana yansıtması gündemden düşmeyen bir ayrıntı olarak kaldı.

Bir yanı psikopat bir yanı da sakin bir kişilik olarak karakterlere hayat veren yetenekli oyuncu performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. 6. bölüm fragmanında Barış'ın hapishanede olması ve üstelik Savcı Fırat ile aynı koğuşta yer alması seyircileri şaşkına çevirecek bir gelişme olarak ifade edildi.

Diğer yandan Barış'ın diğer mahkumlar tarafından saldırıya uğramasına şahit olan Fırat'ın dayanamaması ise heyecanı daha da katladı. Yan yana dövüşen ikilinin bu halleri izleyenleri ekran başına kilitleyecek cinstendir.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)