Bu sezon ve son birkaç sezondur yazar ve pikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı diziler ekranları yıktı geçti. Bunlar arasında en çok izleyici toplayanlardan birisi de yayınlandığı ilk günden itibaren Masumlar Apartmanı oldu.

Hem hikayesi hem de oyuncuları çok beğenilen dizide Aslıhan Gürbüz'ün de kadroya katılmasıyla birlikte heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ceylan karakteri de ekranlara geldiği ilk günden beri ilgi çekti. Bu hafta en çok merak edilen konu ise yine Han hakkında olacak. Han'ın nasıl bir intikam planı yaptığı seyircilerin en çok merak ettiği konulardan birisi.

Han Neyin Peşinde?

Masumlar Apartmanı ilk günden beri yayınlandığı gün reytinglerin en üst sırasında yer alıyordu. Ama ATV'nin yeni dizisi Destan da iyi bir çıkış yaptı. Destan bir süredir Masumlar Apartmanı'nın ilk sırasını kapmış gibi görünüyor. Bu hafta hangi dizinin ilk başta yer alacağı merak ediliyor. Bu yüzden Salı günü yayınlanacak bölüm çok önemli.

Yeni bölümde Han'ın nasıl bir plan yaptığının ayrıntıları ortaya çıkacak. Etrafına gülücükler saçan ve çok rahat görünen Han'ın neler planladığı bu haftanın en merak edilen sorusu. İkinci soru ise Safiye'nin hastalık kapması olacak gibi görünüyor. Tomris'ten hastalık kaptığını fark eden Safiye kendisini diğerlerinden izole etmeye çalışıyor. Ama Hikmet bu durumdan faydalanarak Naci'yi onun başına getirmeye çalışıyor.

Gülben Cephesinde Neler Oluyor?

Dizinin en çok sevilen karakterlerinden birisi olan Gülben ise şimdilik mutlu sona hala en yakın karakter olarak görünüyor. Esat'la ilişkisi yolunda giden Gülben, ilk defa onun bir arkadaşı ile tanışacaktır. Ama Hikmet bu durumun da önüne geçmeye çalışır ve ikilinin yanında birlikte tanışmaya gelir.

Tanışma sırasında ise sevilen çifti üzecek ve zor durumda bırakacak bir şey yapar. Bu haftanın en çekişmeli merak konusu Ceylan ve Han cephesinde gibi görünüyor.

Ama bilindiği gibi Masumlar Apartmanı izleyicileri için Safiye ve Gülben kardeşler arasındaki meseleler de büyük bir önem kazanmış durumda. Yeni bölümün Salı günkü reytingleri nasıl etkileyeceği de merak ediliyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)