X men serisinden bir film daha geliyor. Fantastik film severlerin serinin her filmini merakla beklediği aşikârdır. Bryan Singer’ın yönetmenliğini yaptığı X Men Apocalypse İlk filmden bu yana fantastik filmler arasında en önemli yerlerden birine oturmuş ve serinin hiçbir filminde seyircisine verdiği tadı bırakmamıştır. Filmler arasında kıyaslama yapıldığında herkesin gönlünde seriden birkaç öne çıksa bile eleştirdiğimiz bir serisinin bile izlerken tadı, heyecanı ve dokusunun yerinde olmadığını söyleyemeyiz. Son olarak 2014 yılında vizyona giren X Men geçmiş günler gelecek filmini devamı niteliği taşıyan bu film 2016 yılının Mayıs ayında izleyiciyle buluşacağı takipçilerine duyurulmuştur. Yani, yine keyifle ve heyecanla izleyeceğimiz bu fantastik seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu keyfi X Men Apocalypse izle seçeneği ile sitemizden bu hayranlık ve merak uyandıran filmi evinizdeki rahatlıkta izleyebilirsiniz.

KALİTELİ VE SEVİLEN KADROSU İLE X MEN APOCALYPSE

Hugh Jackman bütün serilerinde ana karakter olmasına rağmen bu filmi yer alıp almayacağı muallakta kalan bir konuydu. Yaşı ve artık yoğunluğa çok fazla dayanamaması nedeniyle X Men Apocalypse izle film çekimlerinde yer almayacağı konuşulan Hugh Jackman daha sonradan bu filmde yer alacağı ancak serinin 2016 sonrası çekilecek olan filmlerinde yer almayacağını açıklaması Wolverin tutkunlarını üzmüş oldu. Bu durumda Hugh Jackman’lı serinin son filmini X Men Apocalypse Türkçe Dublaj İzle özelliğiyle kesinlikle izlemelisiniz.

X MEN KADROSU X MEN APOCALYPSE FİLMİNDEN SONRA DAĞILIYOR MU?

Hugh Jackman yanı sıra Jennifer Lawrence ve Nicholas Hoult da X Men Apocalypse den sonraki serinin diğer filmlerinde yer almayacaklarını belirttiler. Filmde önemli bir yer sahip olan Jennifer Lawrence hayranlık duyulan bir karakter olması ile birlikte bu filmde yer alacağına sevindirirken gelecek filmlerin kalitesi ve oyuncu kadrosu açısından bu oyuncuların yer almayacak oluşu biraz düşündürmüştür. Tabi ki de eminim ki her kadronun her oyuncunun farklı bir dokusu vardır. Alışılagelmiş şeyler her zaman kendisini arattırır ve andırır. Öyleyse bizim tanıdığımız kadronun sevilen oyuncularıyla çekilen bu son film X Men Apocalypse HD İzle 2016 yılının mayıs ayı itibari ile bizimle buluşsun ve bu serüvenin içinde nelerle karşılaşacağız bir görelim.