Oduman, 2014 ylında Uğur Makine İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulmuştur. Oduman, ülkemizde ve dünyada alışılmışın dışında, sıradışı nargileler ve nargile malzemeleri üretmektedir. Tasarım ve kalite anlamında adeta bir çığır açan bu marka ülkemizde ve dünyada ciddi bir portföy oluşturmuştur. Oduman tarafından üretilen nargilelerin birçoğu çelik, cam ve silikon malzemelerin birleşimi ile oluşmaktadır. Bu da Oduman’ı kaliteli kılan en önemli etkenlerdendir. Oduman’ın ürettiiği nargilelerin tüm metal aksamları paslanmaz çelik, tüm cam kısımları 1. sınıf züccaciye camı ve marpuçlarında ise gıda sektöründe kullanılan silikon kullanılmaktadır.

Tarihten günümüze uzun yıllardır görünümünde pek fazla değişiklik yaşanmayan nargileler yavaş yavaşta olsa görünüm ve kullanılabilirlik anlamında günümüz şartlarına evrilmektedir. Günümüzde nargilelerden beklentiler gittikçe artmaktadır. Örneğin geçmişte taşınabilirlik çok önemli bir etken değilken günümüzde taşınabilirlik önem kazanmaktadır. İş gezilerinde, tatillerde, çeşitli seyahatlerde artık yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz daha modern, daha küçük boyutlu ve çantalı nargile modelleri bulunmaktadır. Bu anlamda kişilerin beklentilerine göre farklı modeller ortaya çıkmaktadır. Bu da geçmişte sadece kahvehanelerde ve kafelerde içilebilen nargileyi evde, seyahatte gittiğiniz her yerde kullanılabilme imkanı sağlamıştır. Bu değişimler nargileyi günümüzde yeniden popülerleştirmiş ve geçmişteki tahtına yeniden sahip olmasını sağlamıştır. 

Oduman ise geleneksel nargile takımlarından farklı olarak dayanıklılık, tasarım, taşınabilirlik, içim kalitesi gibi birçok noktada çözümler üretmiş ve sevilen bir marka haline gelmiştir. Asya ve Avrupa’nın birçok yerinde rahatlıkla bulabileceğiniz Oduman nargileler ve diğer tüm nargile malzemeleri Türkiye’de üretilmektedir. Dünya üzerinde çeşitli kanallarla satılan bu markayı ülkemizde internet sitesi üzerinden tedarik edebilirsiniz.

Keyifli içimler...