Azerbaycanlı ünlü oyuncu Nagizadeh Samir, oynadığı birçok film ve dizi ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan oyuncular arasındadır. Nagizadeh Samir yaptığı açıklamada “Yeni bir dizi projesi için görüşmelere başladım. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla beni en çok heyecanlandıran yapımlar arasındadır. Bir süredir projelerde yer almadım ve yeterinde dinlendim. Yakın zamanda yepyeni bir projeyle izleyicilerimin karşısında olacağım” dedi.

1997 yılında Nahcivan’da doğan Nagizadeh Samir genç yaşta başladığı oyunculuk serüveninde çokça tecrübe kazandığını şu sözlerle açıklıyor. “Birçok ünlü ve sektörde yıllarca tecrübe edinmiş oyuncular ve büyük ustamızla aynı set ortamında bulunmak, benim için hem büyük bir gurur hem de tecrübe oldu. Hedefim kariyerime oyunculuk ile devam ederek, dünya çapında projelerde yer alan bir oyuncu olmaktır. Aldığım eğitimlerle sürekli olarak kendimi geliştiriyorum” açıklamalarında bulundu.

Kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın sevilen yüzü Nagizadeh Samir Türkiye’yi çok sevdiği ve projelerini takip ederek, kendine örnek aldığı usta oyuncular olduğunu belirtiyor. “Türkiye’yi ve bu ülkenin insanlarını çok seviyorum. Türkiye’de gerçekleştireceğim bir proje fikrim var. Projem henüz fikir aşamasında ancak kısa sürede gerekli çalışmaları yaparak, hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

 Modellik tecrübesi de olan ve Azerbaycan’da Tedua Media tarafından düzenlenen modellik yarışmasına katılarak, 150 kişi arasından ikinci olan Nagizadeh Samir modellik alanında da kendini kanıtlamıştır. Ödülünü Tedua Media Başkanı Kenan İbrahimov’dan alan Nagizadeh Samir “Bu ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu” belirtti.