Zalim İstanbul dizisinin en beğenilen oyuncularından birisi olan Bahar Şahin Instagram’ı salladı. Attığı derin göğüs dekolteli fotoğrafla binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu takipçilerinden tam not aldı. Bahar Şahin’in göğüs dekoltesi haberi kısa sürede tüm magazin sayfalarının gündemi oldu…

Bekaret sahnesiyle büyük yankı uyandıran Zalim İstanbul dizisinin Ceren karakterine hayat veren oyuncusu Bahar Şahin, sınırları zorlayarak Instagram’ı salladı.

Tüm Magazin Haberleri İçin Tıklayınız – magazin haberleri

Kanal D’nin iddialı dizisi Zalim İstanbul, yeni sezonuyla birlikte dün ekranlarda yerini aldı. Oldukça farklı senaryosu bulunan ve alışılmış Türk dizilerinin dışına çıkan Zalim İstanbul’un en sevilen karakterlerinden olan Ceren’e hayat veren Bahar Şahin, oldukça cesur bir paylaşım altına imza attı. Şahin’in Instagram hesabındaki bu paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sınırları Zorladı

Sürekli cesur paylaşımlar yapan ve takipçilerinden tam puan alan Bahar Şahin, bu kez Instagram hesabından derin dekolteli bir fotoğraf yayınladı. Bu paylaşımla ilgili takipçilerinin büyük bir bölümünden “sınırları zorladın” yorumu geldi.