Baht Oyunu her hafta salı günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Kanal D'nin reytinglerinde sıkıntısı olan 'baht oyunu' dizisine bu hafta yeni bir oyuncu dahil oluyor. Ünlü oyuncu Tufan Tunalı Avukat Turgut Aşkın rolü ile izleyicinin karşına çıkacak. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı Baht Oyununun yeni bölümü izleyiciler arasında merak konusu.

Yeni Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Ada 'nın yeni bir boşanma avukatı ile anlaşmıştır. Yeni boşanma avukatı olan Turgut Aşkın, Ada'yı gördüğü ilk anda ona vurulur ve hemen ondan etkilenir. Ada ile baş başa kalabilmek için her yolu dener ve yeni yeni fırsatlar üretmeye çalışır. Tabii ki Bora bu durumdan hiç hoşnut değildir. Turgut ve Ada'yı samimi bir şekilde yakalayan Bora her şeyi yanlış anlar ve Ada'nın ilk aşkının Turgut olduğundan kuşkulanır.

Ada'nın Sırrı Güvende mi?

Avukat Turgut'un gelişi Ada ve Bora ilişkisini nasıl etkileyecek? Dengeler nasıl değişecek? Bütün bu olanlar yeni bölüm de merak konusu. Ada'nın sırrını bilen Turgut nasıl bir yol izleyecek? Ada'nın sırrı güvende mi? Nergis Ada ve Bora ilişkisinde aradan çekilen taraf mı olacak?

İzlenme oranlarında bir türlü isteneni veremeyen Baht Oyunu , Salı akşamları Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hız kesmeden devam ediyor. Kendine has bir seyirci kitlesi bulunan Baht Oyununun başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz 'ın uyumu göz ardı edilemeyecek kadar iyi. Bu durum kendi izleyici kitlesini ayakta tutmaya yetecek mi ? ARC film imzalı dizi Salı akşamları saat 20.00' de Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. İyi seyirler.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)