Oyunculuğu ile duruşu ile göz dolduran bir oyuncu Bülent Şakrak. Kendisini Türk seyircisi, filmlerde, dizilerde, özel bir belgesel kanalına çektiği belgesel ve eşi kendisi gibi oyuncu olan Ceyda Düvenci ile çektiği reklamlar ile görüyor.

Son olarak Star TV kanalında yayınlanan Sefirin Dizi isimli dizide televizyon seyircisinin karşısına çıkan Bülent Şakrak yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sefirin Kızı isimli dizide bir mafya liderini canlandıran oyuncu, yeni dizisinde ise tam anlamı ile ters köşe yapmaya hazırlanıyor ve şimdiden kendisinin fanları onu izlemek için sabırsızlanıyor.

İmkânsız Bir Durum

Şimdi de gelelim Bülent Şakrak'ın nasıl bir karakter ile ekranlara döneceğinin bilgisini vermeye. Kendisinin yeni oynayacağı dizinin adı İmkânsız. Dizinin oyuncu kadrosunda aile dostu Hazal Kaya dışında Ozan Dolunay ve Buğra Gülsoy son dönemin gözde aktörleri yer alıyor. Dizi FOX TV ekranlarında kısa bir süre sonra yayınlanmaya başlayacak.

İşte Bülent Şakrak bu dizide üstte de ifade edildiği gibi ters köşe yapacak ve Oğuz isimli son derece hayat dolu bir polisi canlandıracak. Şimdiden onu kötü insan rollerinde görenler nasıl bir polis memuru olacağını sabırsızlıkla bekliyor.

Bülent Şakrak Kimdir?

Şimdi de ana hatları ile Bülent Şakrak kimdir sorusunun yanıtını vermek gerekir ise 26 Ağustos 1977 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu olarak ilk defa sahnelere Kartal Sanat İşbirliği Tiyatrosunda çıkmıştır. Müjdat Gezen Tiyatrosunda ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosunda da farklı oyunlarda oynamıştır.

2004 yılından beri Kent Oyuncuları ile beraber tiyatroya yapmaya devam etmektedir. İlk evliliğini Özge Borak ile yapmıştır. Ödüllü bir oyuncudur. Çok sayıda filmde de yer almıştır. Ayrılsak da Beraberiz Hangimiz Sevmedik oynadığı diziler arasındadır.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)