Seyircinin artık ekranlarda daha fazla görmek istediği isim olan Burak Deniz hayranlarıyla tekrar buluşacağının müjdesini verdi. Yeni sezon için bir Netflix dizisi olan 'şahmeran' la anlaşma yaptı. Dizide oyuncuya Serenay Sarıkaya eşlik ediyor.

Burak Deniz Kimdir?

17 Şubat 1991 İstanbul doğumlu olan Deniz, lise yıllarında gittiği bir oyunculuk atölyesinde keşfedildi. İlk deneyimini 'Kolej Günlüğü' dizisi ile kazandı. Ardından birçok dizide yer aldı. 2014 yılında ekranların sevilen dizisi ' Medcezir ' ile hayran kitlesini daha da arttırdı. 'Medcezir' dizisinden sonra ekranların sevilen ve aranan oyuncusu haline geldi. Son olarak da 'Maraş'lı' dizisi ile hayranlarının hayatlarında taht kurdu ve 'Celal' karakterini akıllara kazıdı.

Ekranlara Geri Dönüyor

'Maraş'lı' dizisinin bitmesi üzerine Burak Deniz ' in hayranları oldukça üzülmüştü. Fakat Burak Deniz hayranlarını üzmedi ve ekranlara muhteşem bir yapımla geri döneceğinin müjdesini verdi. Oyuncu 'Şahmeran' dizisi erkek başrol oyunculuğu için anlaşma yaptı.

Serenay Sarıkaya ' nın Partneri Oluyor

Uzun ve yoğun süren bir çalışmanın ardından nihayet 'Şahmeran' dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrolünde Serenay Sarıkaya ' nın oynayacağı diziye başrol erkek oyuncusu nihayet bulundu. Sarıkaya ' nın partneri Burak Deniz olacak.

Adana ' da çekimleri başlayan dizinin ne zaman izleyicisiyle buluşması merak konusu. İkili daha önce 'Medcezir' dizisinde birlikte çalışmışlardı. Dizide arkadaş rolünde olmalarına rağmen izleyiciye pozitif bir enerji vermişlerdi. 'Şahmeran' filmiyle partner olacaklarını duyan seyirci ise ikilinin nasıl bir uyum içerisinde olacakları hakkında oldukça heyecanlı.

Konusu hakkında henüz net bir bilgi olmamasına rağmen hem yapım hem de başrol sağlam olduğu için herkesin gözünde zirvede bir dizi olacağının sinyalinin veriyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)