Başarılı ve güzel oyuncunun son iki dizisinin erken final yapmasıyla morali bozuldu. Daha önce Kiralık Aşk dizisi ile beğeni alan Elçin Sangu bu kez de İspanya da dizinin yayınlanmasıyla sevindi. İspanya'da yayınlanan ve finaliyle büyük ses uyandıran Kiralık Aşk dizisin Twitter da da gündem oldu.

Binlerce tweet atılarak günlerce ilk sıralarda kalmayı başardı. Hem İspanya da hem de Türkiye de gündem olan Kiralık Aşk dizisi Elçin Sangu için moral kaynağı oldu.

İki Dizisi Erken Final Yapan Elçin Sangu'ya Yeni Moral!

Pek çok dizi ve film ile seyircinin karşısına çıkan güzel oyuncu Elçin Sangu son iki dizisinin erken final yapmasıyla büyük üzüntü yaşadı. Yaşadığı büyük üzüntüye rağmen yine de sevindirici haberler almaya devam etti. Başrollerinde Elçin Sangu, Mehmet Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'in oynadığı İyi Günde ve Kötü günde dizisi sadece 6 bölüm sürdü.

Bir diğer erken final yapan dizisi ise Yalancılar ve Mumları oldu. Başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Feyyaz Duman ve Şafak Paktemir'in oynadığı sadece 5 bölüm sürdü. Güçlü ve genç kadrolarıyla yayında kalmayı başaramayan bu iki dizi hem oyunculara hem de yapımcı için hüzün kaynağı oldu.

Reytinglere Yenik Düştü

Elçin Sangu güzelliği ile izleyicileri büyülerken reytingler de geri planda kalmaktan kendini alıkoyamadı. Dizileri erken final yapan Elçin Sangu Kiralık Aşk ile yüzü güldü. İspanya'da büyük ilgi gören dizi ile moraller yerine geldi. Eski dizisi olan Kiralık Aşk hem Türkiye de hem de İspanya da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Eski bölümleriyle ekranda yayınlanan dizi izlenmeye devam ediyor. Son iki dizisiyle morali bozulan ünlü oyuncu eski dizi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Dünya da ön planda olan İspanya ülkesinde aldığı sonuçlar sonucu mutlu olan oyuncu tekrar aynı şekilde gündeme gelmek istiyor. Yeni projeleri merak konusu olan oyuncunun şu an için bir açıklaması olmadı. Güzel ve yetenekli oyuncu Elçin Sangu'nun sevenleri tekrar televizyon da izlemek için sabırsızlık ile bekliyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)