Konuk oyuncu olarak rol aldığı, Kırmızı Oda adlı dizinin Nesrin karakteri Hande Doğandemir özel hayatı hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Şamdan plus dergisinin son sayısına açıklamalarda bulunan güzel oyuncu aşk hayatı hakkında konuştu. Yaşamının bu noktasında aşka vakit ayırmak istemediği belirten ünlü oyuncu, sadece oyunculuğu ile gündemde olmak istediğini dile getirdi.

Aşk ve evliliğin şu an için gündeminde olmadığınıda sözlerine ekleyen ünlü oyuncu, yeni projeler için ışık yaktı. Rol aldığı dizilerde büyük başarı elde eden güzel oyuncu yeni dizilerde yeni başarılara imza atmak istiyor.

Biran Önce Setlere Dönmek İstiyorum!

Ünlü oyuncu Doğan Demir rol aldığı dizilerdeki görevinin ardından yeniden setlere dönmek istediğini her fırsatta dile getirerek setlere olan özlemini belirtti. Şamdan Plus dergisine yaptığı açıklamada " Çalışmadan duramıyorum, ama bu çalışma doğru projelerde olmalı ve biran önce setlerde görev almak istiyorum " ifadelerini kullandı. Exen adlı dijital kanalda yayınlanan Hükümsüz adlı dizide başarılı bir oyunculuk örneği gösteren Hande Doğandemir, yeniden hayranlarıyla buluşmak istiyor.

Özellikle Kırmızı Oda adlı dizide rol aldığı Nesrin karakterini başarı ile canlandıran güzel oyuncu, kısa süre içinde dikkatleri üzerinde çekmeyi başardı. Sergilediği bu performansla hayran sayısında hızlı bir artış kaydeden ünlü oyuncu sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Kısa Sürede Binlerce Beğeni Geldi

Şamdan Plus dergisinde verdiği birbirinden şık pozları sosyal medya hesabında da paylaşan güzel oyuncu kısa süre içinde binlerce beğeni topladı. Hayranlarının olumlu tepkilerine kayıtsız kalmayan ünlü oyuncu, hayranları ile ekranlarda buluşmak için sabırsızlandığını her fırsatta dile getiriyor. Yeni projelerde rol almak isteyen güzel oyuncu, çalışma hayatını sevdiğini ve çalışmadan duramayacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)