Araştırmalarımız sonucu hazırladığımız bu tanıtım haberimizde size protez tırnak hakkında önemli bilgiler vereceğiz. Protez tırnak kadınların yoğun talep göstermeye başladığı, estetik olarak oldukça pürüzsüz ve şık tırnaklar için tercih ediliyor.

Protez tırnak sanıldığı gibi yalnızca estetik kaygılarla yaptırılan bir işlem değil. Estetik gerekçelerin yanı sıra aynı zamanda tırnakların tahriş olmasını engelleyici bir yöntemden tırnak yeme alışkanlığını önleyici bir seçenek olarak da karşımıza çıkıyor.

Nail Stil bu konuda önemli bir kampanya düzenleyerek, yılın en iyi kampanyası ile protez tırnak kalıcı ojesi ve manikürü ile hepsi 150 TL, dedi. Böylelikle hemen her bütçe için uygun bu hizmet artık bu kampanya ile birlikte daha çok kişiye ulaştırılabilecek.

PROTEZ TIRNAKTA SIKÇA SORULAN BİRKAÇ SORU

Genellikle yeni gelen orijinal tırnağın kötü bir görüntü oluşturup oluşturmayacağı sorulur. Ancak protez tırnak uygulamasında yeni gelen tırnağında görüntü bozuklu oluşturmaması için gerekli işlemler mevcuttur.

Protez tırnağın kullanışlılığı konusunda da çeşitli sorular gelmektedir. Ancak normal tırnağınızda olduğu gibi ve hatta bazı kişiler için daha rahat şekilde günlük hayatınızı devam ettirebilirsiniz. Parmaklarınızı kullanmanızı gerektiren işlerde çekinmeden ve rahatlıkla devam edebilirsiniz.

Protez tırnak fiyatları da bir başka önemli soru olarak karşımıza çıksa da demin bahsettiğimiz 150 TL’lik Nail Stil kampanyasında oldukça uygun bir fiyata bu hizmeti almanın mümkün olduğu görülüyor.

Orijinal tırnak ve protez tırnak görünümü açısından suni bir görüntü ortaya çıkar mı, sorusu da her ne kadar sıkça sorulan sorular arasında olsa da uygulamalar ve fotoğraflarda görüldüğü gibi gayet estetik ve şık bir görüntü oluştuğu görülüyor.