Tozluyaka yakın zamandan bu yana ön plana çıkan yapımlar arasındadır. Bu durumun doğal sonucu olarak Tozluyaka dizisinin adından sıklıkla söz ettirdiğini de ifade edebiliriz. Tozluyaka özellikle online bir şekilde izleyici sayısını arttırmayı başarmış olan yapımlar arasında yer almaktadır. Bununla birlikte Tozluyaka son bölüm izle platformları aracılığıyla da etkili bir izleyici sayısına ulaşmayı başarmaktadır. Ayrıca son zamanlarda Tozluyaka dizisinin sosyal medya ortamında da çokça gündeme gelen bir dizi olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

Bir NTC Medya yapımı olan Tozluyaka dizisi 27 Haziran tarihinde yayınlanmaya başlanmıştır. Kendine özgü bir senaryoya sahip olan Tozluyaka dizisinin son zamanlarda adından sıklıkla söz ettirdiğini de rahatlıkla ifade edebiliriz. Özellikle tam anlamıyla bir yaz dizisi havasında olan bu dizinin aynı zamanda sürükleyici bir öyküsünün bulunduğu da bilinmektedir. Bu da dizinin başarılı olmasını mümkün kılmaktadır.

Tozluyaka Dizisinin Konusu Nedir?

Tozluyaka dizisinde olaylar Ali ile arkadaşlarının etrafında şekillenmektedir. Ali ve arkadaşları genelde mutlu sayılabilecekleri bir hayat yaşamaktadır. Ancak bir şekilde yaşadıkları bir gece sonrasında tüm hayatları değişecektir. Hatta bu gece öyle bir gecedir ki sırlarla ve şüphelerle dolu bir gecedir. Dolayısıyla bu geceden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Derya Öztürk ile Kenan Yağızoğlu karakteri de dizideki olayların merkezinde yer alan başkahramanlar olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.

Ali ve arkadaşları yaşadıkları gecedeki şüphelerin üzerine gitmeye niyetleneceklerdir. Ancak bu hiç de beklendikleri gibi olmayacaktır. Onları oldukça sıkıntılı bir süreç bekleyecektir. Oysa Ali ve arkadaşları o kadar da cesur olmalarına rağmen gerçeği bulmak konusunda çok da zorlanacaklardır. Peki, bu etkileyici Türk yapımı dizinin oyuncuları arasında kimler var? İşte detaylar!

Tozluyaka Dizisinin Oyuncuları Kimlerden Oluşuyor?

Başrollerini Emre Kınayla Dolunay Soysert’in oynadığı Tozluyaka dizisinde Tayanç Ayaydın da rol almaktadır.  Dizide Emre Kınay - Kenan Yağızoğlu karakterini oynarken, Dolunay Soysert  de Derya Öztürk karakterine hayat vermektedir. Yine Tozluyaka dizisinde Tayanç Ayaydın – Önder karakterini oynarken Kaan Sezen - Ali Öztürk (Yangın Ali) karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkmaktadır.