ATV ekranlarında yayınlanan ancak erken final kararı verilen İkimizin Sırrı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Deniz Hamzaoğlu yeni senede yeni bir projede rol alacak. İkimizin Sırrı isimli dizide Korhan karakteri ile görev alan Deniz Hamzaoğlu yeni yılda yeni dizisini buldu. 1979 İstanbul doğumlu olan Deniz Hamzaoğlu 2012 yılında yayınlanan Karadayı dizisinde Bülent Tiryaki rolü ile ün kazanmıştı.

Büyük hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu geçtiğimiz dönemde İkimizin Sırrı dizisinde rol almıştı. Ancak dizi kötü giden reytingler sebebiyle final yapan diziler kervanına katıldı. Deniz Hamzaoğlu ile ilgili ortaya çıkan bir bilgide ise yeni yılda yeni bir dizide rol alacağı konuşuluyor.

Deniz Hamzaoğlu’nun Yeni Dizisi

Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Deniz Hamzaoğlu 2022 yılında yeni bir proje ile kameraların karşısına geçecek. Ünlü oyuncu birçok projede değişik rollerde görev aldı. Halka ve Nefes Nefese isimli projelerde de rol alan oyuncu çok sayıda hayran kitlesine sahip oldu. Aynı zamanda çeşitli sinema filmlerinde de izleyici ile buluşan oyuncu etkili rolleri ile dikkat çekmeyi başarıyor.

İkimizin Sırrı dizisinin finale gitmesiyle birlikte dinlenmeye çekilen Deniz Hamzaoğlu yeni dizisini buldu. Söz konusu dizi ise 2022 yılında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisi olacak. Başrollerinde Haluk Bilginer’in rol alacağı dizide ünlü oyuncuda kadroda yer alıyor.

Baba Dizisi ile Geliyor

Güçlü ve etkili oyunculuk performansı sergileyen Deniz Hamzaoğlu’nun yeni dizisi belli oldu. Show TV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanan Baba dizisinde Deniz Hamzaoğlu da yer alacak. Diğer ünlü oyuncular arasında yer alan Tolga Sarıtaş’ın abisi rolünde yer alacak olan Deniz Hamzaoğlu diziye farklı bir renk katacak.

Yeni senede yeni proje heyecanı yaşayan ünlü oyuncu hayranları ile bu dizide bir araya gelecek. Baba isimli Show TV dizisi kısa bir zamanda ekranda olacak. Haluk Bilginer ise dizide başrolde yer alıyor. İzleyiciler yeni dizinin başlayacağı günü merak ve heyecan içerisinde bekliyor. Deniz Hamzaoğlu Baba isimli dizide rol alacak.

Kaynak: Beyaz Gündem (Turgay Şener)