Göz estetiği güzellik tanımı içerisinde önemli bir yer alır. Güzel bir yüze sahip olma ölçütlerinden bir tanesi de anlamlı ve simetrik göz yapısına sahip olmaktan geçer. Yukarı kalkık ve çekik gözler bilimsel açıdan güzel ve anlamlı bakışlarını ortaya çıkmasını sağlamıştır.

Badem göz estetiği ile iri ve çekik gözlere sahip olmak çok daha kolaydır. Özellikle kalbe giden yolun gözlerden geçtiğinin farkında olan ve bu amaca yönelik olarak estetik uygulama gerçekleştirecek olan kişiler öncelikle badem göz estetiği ile bu amaçlarını gerçekleştirebilirler.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Vücudumuzun en hassas organlarından birisi hiç şüphesiz gözlerdir. Göz bölgesinde gerçekleştirilecek estetik ameliyat çoğu kişi tedirgin etse de badem göz estetiği düşünüldüğünden daha basit ve minik cerrahi uygulamadır.

Gözün dış bölgesinde açılan küçük kesi ile gözün dışında yer alan bağlar yukarı doğru çekildikten sonra kemiğe sabitlenir. Bu sayede gözler daha çekik görüneceği için dinamik ve canlı bir bakış açısı oluşmasını sağlayacaktır.

Tüm bu işlemler lokal anestezi altında gerçekleştirileceği işin kişiler herhangi bir acı veya ağrı hissetmezler. Açılan bu küçük kesi 3-4 dikiş atılarak tekrar kapatılır.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Derin ve anlamlı bakışların yanında dinç bir görünüm elde etmek isteyen her yaştan kadın ve erkek rahatlıkla bu uygulamayı yaptırabilirler. Uygulama sonrasında hastanede yatış gerçekleştirmeden taburcu edilirsiniz.

Yarım saat ile 1 saat arasında gerçekleştirilecek olan bu uygulama sonrasında herhangi bir dikiş ve yara izi kalmaz. Bu uygulama ile uzun yıllar sahip olmak istediğiniz çekik gözlere kalıcı olarak sahip olabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Kilo sorunu yaşamayan ancak vücudunun belirli bölgelerinde fazla miktarda yağ birikmesi sonucunda oluşan fiziksel kusurların ortadan kaldırılmasını sağlayan yöntemlerden bir tanesi de bölgesel incelme estetik uygulamalarıdır.

Erkeklerde bölgesel ya alımı genellikle karın ve bel bölgesinde oluşurken kadınlarda basen bölgesinde meydana gelir. Vücutta şekil bozukluğuna neden olan bu yağlar mezoterapi, radyo frekans, ultrashape, lipoliz liposuction gibi yöntemler bölgesel incelme gerektiren kişilere başarılı bir şekilde uygulanır.

Temelinde burada bulunan yağların yakılarak erimesi veya çekilmesi sallanarak ortadan kaldırılır. Bu sayede orantılı ve estetik görünüm elde etmek mümkün hale gelir. Uzman doktor tarafından yapılacak inceleme sonucunda hangi bölgesel incelme yöntemin kullanılacağına karar verirler.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları uygulanacak yöntem kaç seans süreceği bölgesel yağlanma seviyesi ve doktor tecrübesi gibi değişken faktörlere göre fiyatları da farklılık gösterir.

Makul ve tüm bütçelere hitap edecek seviyede bulunan bölgesel incelme yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için uygulama merkezine başvurmak gerekir.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Ciltte meydana gelen lekelerin derinlemesine temizlenme işlemlerinin başında hydrafacial uygulaması gelir. Ciltte oluşan akne, leke, sivilce, çukur gibi durumlara karşı uygulanan etkili ve her zaman cildin parlak ve kusursuz görünmesini sağlayan önemli bir uygulamadır.

Cilde nemlilik kazandırarak sağlıklı ve Işıl ışıl bir cildin oluşmasını sağlamaktadır. Enjeksiyon veya benzer yöntemler kullanılmadığı için herhangi bir ağrı veya acı oluşmaz. Vakum yöntemi ile cildi derinlemesine temizler.

Hücre yenilenmesine yardımcı olan basit ve hızlı uygulanan hydrafacial yöntemi cilt yüzeyine uygulanan temizleyicisi konuşuyor sonrasında ha gözenekler yumuşatılarak vakum yöntemi ile cilt temizlenir. Kişiye özel olarak planlaması yapıldığı için hydrafacial fiyatları kişiden kişiye değişkenlik gösterir.

Hydrafacial Fiyatları

Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlarken kullanılan vakum yöntemi ile ölü derilerin alınmasını sağlar. Ciltte meydana gelen ton farklılıklarını ortadan kaldırır kısa sürede bir değişimlerin fark edilmesini sağlar ayrıca her yaştan kadın ve erkeğin güvenle uygulayabileceği başarılı bir yöntemdir.

Hydrafacial fiyatları kullanılacak seans sayısı ve hekimi bilgi birikimi ve tecrübeli ile doğru orantılıdır. Hydrafacial birçok değişkene göre belirlense de 200 TL ile 1000 TL arasında fiyat değişkenlikleri görülebilir.