Gülüş, kişiye özeldir. Herkesin dudak yapısı çene ve ağız yapısı farklıdır. Ancak günümüzde gülüşünü değiştirmek isteyen, yüzüne yakışan bir gülüş elde etmek isteyen veya dişlerindeki yapısal bozukluklar nedeniyle gülüşünü saklamak zorunda olan kişiler gülüş tasarımı yaptırmak isterler. Gülüş tasarımı İzmir ilinde Smyrna Diş Kliniği’nde tecrübeli diş hekimleri tarafından steril bir ortamda yapılmaktadır. Detayları adresinden alabilirsiniz.

Gülüş tasarımı sadece ağız yapısı ile ilgili değildir. Temele çene ve ağız yapısı alınarak yüzün şekline göre bir gülüş tasarımı yapılır. Buradaki amaç hem kişinin istediği gülüşü elde etmesi hem de yüz yapısına uygun daha doğal bir görünüme hastayı kavuşturmaktır.

Gülüş tasarımı, kişilere daha sağlıklı bir ağız yapısı sunması yanı sıra kişiye özgüvenli ve başarılı bir hayat da sunuyor. Gülüşünün getirdiği olumsuzlukları yok etmek isteyen kişiler bu yönteme sık başvuruyor.

Gülüş Tasarımı Nasıl Bir Tedavi Yöntemidir?

Gülüş tasarımı sadece dişlerin güzel görünmesi için kaplama işlemlerini içermemektedir. Bu tasarımı birçok işlemi içinde barındıran bir tedavi yöntemidir. Kişinin çene yapısındaki bozukluklar, dişlerindeki çarpıklaşmalar ortodonti tedavisi ile düzeltilmekte ve gerekirse çene cerrahisi ile operasyon yapılmaktadır. Ayrıca diş çürükleri, dolgu veya kanal tedavisi ile giderilerek daha sağlıklı bir ağız yapısı elde edilmektedir. Smyrna Diş Kliniği ile gülüş tasarımı İzmir ilinde yaptırabilir ve daha özgüvenli bir gülüşe kavuşabilirsiniz.

Hangi Gülüş Tasarımı

Gülüş tasarımında cinsiyet, yüz yapısı ve çene yapısı önemlidir. Aynı zamanda kişinin istekleri de ön planda tutulur. Kişiler çekici bir gülüşe sahip olmak isteyebilirler bu durumda ön dişler daha görünün hale getirilir ve daha genç bir görünüm elde edilir. Daha çok kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca kadınlar keskin hatlar yerine daha yumuşak görünümlü bir gülüş elde etmek isterler.

Daha yumuşak ve daha güvenli bir gülüş elde etmek isteyenler için farklı yöntemler kullanılabilir. Burada kişinin istekleri doğrultusunda dişlerin hepsi aynı seviyeye getirilir ve farklı bir gülüş yakalanabilir.

Bazı kişiler ise daha keski hatlı bir gülüş isteyebilir. Bu durumda köpek dişleri daha ön plana çıkarılabilir ve keskin bir gülüş yakalanabilir. Sizler de istediğiniz gülüş tasarımı İzmir ilinde yaptırabilirsiniz.

Gülüş Tasarımı Avantajları Nelerdir?

Gülüş tasarımı her şeyden önce kişiye özgüven katar. Fiziksel avantajlarından bahsedecek olursak gülüş tasarımında daha sağlıklı dişler ve dişetleri, doğal görünümlü beyaz bir gülüş ve sağlıklı bir ağız yapısı kazandırılır. İzmir’de bulunan Smyrna Diş Kliniği’nin uzman kadrosu ile gülüş tasarımı İzmir hizmeti alabilirsiniz. Tüm bilgiler için adresini ziyaret edebilirsiniz.