Son yaptıkları idmanda takımdaki oyuncularıyla maça dair bir toplantı gerçekleştiren Abdullah Avcı, Ankaragücü takımının hiçbir şekilde hafife alınacak bir takım olmadığından bahsetti. Bu takımdan tehlikeli ve oldukça da güçlü olduğunu vurgulayan teknik adam, maça hızlı başlayıp bir sorunla karşılaşmadan her şeyi ilk yarıda bitirelim dedi.

Galibiyet Serisine Devam

Trabzonspor kulübündeki kariyerine ve görevine güzel bir galibiyet ile başlayan Avcı, Erzurumspor takımını iyi bir mücadeleyle yenmeyi başarmıştı. Tahmin edilene göre Avcı bu güzel başlangıcı Ankaragücü maçında da devam ettirecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri içerisinde yapılan idmanda futbolcularına birtakım uyarılarda bulunarak çeşitli konularda bilgiler verdi. Bu önemli maçta da galibiyet elde edilmesinin öneminden bahsetti.

Erzurumspor Örneği

Abdullah Avcı Erzurumspor maçında çok özel ve önemli pozisyonları nasıl şansız bir şekilde kaçırdıklarından ve fırsatlardan yararlanamadıklarından söz etti. Her ne kadar 1-0 öne geçmiş olsalar da rakip baskısının dikkatlerden kaçmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu nedenle önlerinde yer alan önemli Ankaragücü maçında da bu duruma karşı mutlaka hassas bir şekilde davranılmasının gerekli olduğunu önemle vurguladı. Ankaragücü takımını asla hafife almadan en iyi mücadeleyi ortaya koyun uyarısını yaptı.

Teknik Direktörsüz Ankaragücü

Ankaragücü yakın bir zamanda teknik direktörleri Fuat Çapa ile bir ayrılık yaşamıştı. Teknik direktörsüz olarak sahaya çıkacak olan Ankaragücü bu maç bittikten sonra kimle çalışılacağına bir karar vermeye çalışacak.