BESYO Hazırlık Kursu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna profesyonel bir şekilde hazırlanılmasını olanaklı hale getiren bir kurs olarak bilinmektedir. Birçokları, BESYO dahilinde çeşitli parkurlardan oluşan yetenek sınavının yapıldığını bilmekte olup yetenek sınavlarında başarı kazanılması durumunda yüksekokuluna giriş sağlanmaktadır.

Parkur Eğitmenim, Türkiye’ni 81 ilinde Besyo Hazırlık Kursları vermekte olan bir kurum olarak ön plana çıkmakta olup BESYO’ya girmek isteyen kişilerin parkur sınavlarına sorunsuz bir şekilde hazırlanabilmesini olanaklı hale getirmektedir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna girmek isteyen kişilerin ilk önce TYT’den en az 150 puan alması gerekmektedir. Belirlenen barajı geçen kişiler, parkur sınavlarına girme konusunda şans elde etmekte olup parkur sınavlarında başarılı olunması halinde kişi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna kabul edilmektedir. Bu bağlamda hem TYT puanı hem de parkur sınavında başarılı olunması oldukça önemlidir. Parkur Eğitmenim, BESYO Hazırlık Kursu kapsamında öğrencilerin parkur sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabilmesini olanaklı hale getirmektedir.

Pomem Parkur Kursu

Parkur sınavlarının olduğu birçok alan bulunmakta olup bu alanlardan biri de Polis Merkezi Eğitim Merkezi (Pomem) olarak bilinmektedir. Polis yetiştirmeyi olanaklı hale getiren Pomem için kişinin KPSS P3 puan türünden minimum 60, P3 puan türünden ise minimum 65 puan alması gerekmektedir. Yazılı sınavlardan yeterli puan alınması durumunda kişi bir de parkur sınavlarına girmek durumundadır.

Parkur sınavları, farklı parkurlardan meydana gelmekte olup kişinin güç ve çevikliğini ölçmeye yaramaktadır. Parkur Eğitmenim, Pomem Parkur Kursu ile öğrencilerin sınavlara uzman bir eğitmen kadrosu dahilinde hazırlanabilmesini olanaklı hale getirmektedir.

Spor Lisesi Parkur Kursu

Parkur Eğitmenim kapsamında sunulan bir diğer hizmet de Spor Lisesi Parkuru Kursu olarak bilinmektedir. Spor liselerine giriş yapılabilmesi adına parkur sınavının geçilmesi gerekmekte olup öğrencilerin, çeşitli eğitmenler dahilinde sınava profesyonel bir şekilde hazırlanması gerekmektedir.

Parkur Eğitmenim, sahip olduğu uzman eğitmen kadrosu ile öğrencilere hizmet vermekte ve onların sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilmesini mümkün kılmaktadır. Parkur sınavlarından yüksek puan almak ve istedikleri bölümlere gitmek isteyen kişiler Parkur Eğitmenim ile iletişime geçebilmektedir.