Fitness, boks, vücut geliştirme alanında 8 yıldır eğitim veren Erbay Karakaya Loca Fitness Club’ta fitness eğitmeni olarak çalışıyor. Özel dersler de veren Erbay Karakaya, insanların sağlıklı bir şekilde spor yapmasına imkan sağlıyor. Karakaya yaptığı açıklamada “Birçok insanın yapmak istediği spor, ya zaman bulunamama bahanesi ile yapılamıyor ya da sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilemiyor.Bilinçsiz yapılan spor aslında spor olmaktan çıkıp sağlığa zarar verecek bir aktiviteye dönüşüyor.  Sporun sağlıklı beslenme ile beraber yürütülmesi oldukça önemli. Verimli bir spor süreci için beslenme de dahil farklı birçok konu mevcut. Bunların paralel şekilde dengeli olarak ilerletilmesi, alınacak sonucun da olumlu olması anlamına geliyor.  Sporu büyük bir keyif noktasına dönüştürmek de yine doğru ve bilinçli bir hareket tarzı ile mümkün olabiliyor.” İfadelerini kullanıyor. 

Karakaya, en büyük hayalinin spor yapma imkanı olmayan kişiler için ciddi bir sosyal sorumluluk kampanyası düzenlemek olduğunu aktarıyor. Sporun herkes için erişebilir olması gerektiğini inanan ünlü eğitmen, bu konu üzerine yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Eğitimlerinde, öğrencilerine önce ruhen dinç olabilmenin formüllerini veriyor. Çünkü önce zihinsel konsantrasyon şart. Sonrasında bedenen aksiyon kolayca alınabiliyor. Bu işe yıllarını vermiş ve profesyonel olarak kendini bu işe adamış Erbay Karakaya, sağlam zihinsel denge, sağlıklı bir beden ve eğlenceli bir aktiviteyi amaç ediniyor. Birçok kişiye sporu sevdiren ve hedeflediği vücut fitliğine ulaştıran bir isim. Kullandığı teknikler  ile  sporcusunu, öğrencisini takip ve kontrol ediyor. Basmakalıp değil, istenen sonuçların sağlıklı bir şekilde alınabildiği bir spor süreci vadediyor. Özellikle de fitness, vücut geliştirme ve boks alanında danışma ve eğitmenlik yapıyor. 

Erbay Karakaya

Sadece yüz yüze eğitim vermeyen, sosyal medya hesabı üzerinden de binlerce kişiye danışmanlık hizmeti veren Erbay Karakaya, takipçilerine yol gösteriyor. Özellikle sosyal medyadaki eğitim videoları oldukça ilgi görüyor. En büyük hedefinin 5 yıl sonra daha iyi bir vücuda sahip olmak olduğunun altını çizen Karakaya, 5 yıllık planlamalar ile ilerlediğini söylerken, aslında ortaya koyduğu bu vizyon ile de spor eğitmenliğinin yanı sıra güçlü bir rehber veya yaşam koçu hizmeti de vermiş oluyor.

Spora başlamak isteyenler, başlamış ama hocasının rutin profilinden sıkılanlar, istediği verimi ve keyfi alamayanlar için güçlü bir çözüm, Erbay Karakaya. Seviyenizi zamanla uzman olacak şekilde yükselten ve dengeleyen bir spor profesyoneli ile yanlış tercihlerin olumsuz sonuçlarını yok edin. Kendine has tarz ve tekniği, güçlü bilgi ve birikimi ile Erbay Karakaya,  eğlenceli bir sportiflik yaratıyor. Zihin ve vücudunuzu ona emanet edip, kısa sürede olumlu sonuçlar alacaksınız. Severek gidecek  ve sabırsız bir şekilde yeni dersi bekleyeceksiniz. Ünlü ve önemli birçok ismin de yıllardır tercihi olan Erbay Karakaya fitness için özel dersler vermeye  devam ediyor.