Sarı Kırmızılı Taraftarları Üzecek Bir Haber

Brezilyalı stoper Maicon, sözleşmesi bittikten sonra Galatasaray’a geri dönmüştü. Ancak 31 yaşındaki savunmacı Maicon’un Galatasaray ile yolları tekrar ayrılıyor. Sarı kırmızılı Galatasaray yönetiminin stoper Maicon’u 3 milyon Euro karşılığında satacakları öğrenildi.

Brezilyalı başarılı futbolcu için yapılacak anlaşma Galatasaray ve Suudi Arabistan ekibi olan El-Nasr arasında gerçekleşecek. 31 yaşındaki savunmacı Maicon’un aslında 1 yıl daha Galatasaray ile sözleşmesi var. Ancak takım bonservis ile Brezilyalı başarılı futbolcuyu göndermeyi düşünüyor. Bu durum sarı kırmızılı taraftarı üzecek gibi duruyor.

Brezilyalı Stoper Yeni Sezonda Kesin Olmayacak

Gazeteci olan Süleyman Rodop’tan alınan bilgiler doğrultusunda Brezilyalı stopere iki takımın talip olduğu biliniyor. Ancak Galatasaray yönetimi, 3 milyon Euro karşılığında El- Nasr ile anlaşacağını belirtti. Brezilyalı futbolcunun El- Nasr ile anlaşmasının 3 sene süreceği bildirildi. Sarı kırmızılı yönetim, yeni sezonda da Brezilyalı savunmacının kesinlikle olmayacağını söyledi.

Gelecek Para Başka Futbolcu İçin Kullanılacak

Galatasaray yönetimi, Brezilyalı stoper için Suudi Arabistan ekibi olan El- Nasr ile anlaşacak. Anlaşmanın bedeli 3 milyon Euro olacağı bildirildi. Brezilyalı stoperden gelecek olan para başka futbolcu için kullanılacak. Galatasaray’ın transfer için Kaan Ayhan’ı istiyor. Kaan Ayhan ile yapılacak anlaşmayı Brezilyalı başarılı futbolcudan gelecek olan para ile tamamlamayı düşünüyor.