Teknik direktör Çağdaş Atan'ın hocalığında çalışan Aytemiz Alanyaspor sezonun 9. haftasını bir maç eksikle tamamladı. Geride kalan 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan takım yenilmezlik serisi sayesinde ligde lider konumda.

Lider takım 29 Kasım 2020 tarihinde kendi sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe’nin averajla önünde bulunan turuncu yeşilli takım kendi sahasında İttifak Holding Konyaspor'u yenerek liderliğini korumayı hedefliyor.

Aytemiz Alanyaspor Kendi Sahasında Yenilgi Yaşamadı

Aytemiz Alanyaspor'ın pazar günü yapacağı maçın sonucu iki takım dışındaki süper lig takımlarını ve liderlik pozisyonunu da etkileyebilecek nitelikte bir maç olacak. Türkiye'de en çok taraftarı olan takımlardan biri olan Fenerbahçe taraftarı da maç sonucunu merakla bekliyor. Çünkü bir mağlubiyet ya da beraberlik halinde Fenerbahçe'nin liderliğe yükselmesi mümkün olabilir.

Ancak Aytemiz Alanyaspor gayet istikrarlı bir gidişat sergiliyor. Özellikle kendi sahasında yapılan karşılaşmalarda iki yıldır hiç mağlubiyet almadı. Beraberlik sayısı da galibiyet sayısına oranlar oldukça düşük.

Aytemiz Alanyaspor, iç sahada,

  • Ligin ikinci haftasında Hes Kablo Kayserispor takımını 2-0 yendi.
  • Ligin 4. haftasında Atakaş Hatayspor takımını 6-0 gibi farklı skorla yendi.
  • Ligin 6. haftasında Fatih Karagümrük takımını 2-0 mağlup etti.
  • Ligin 8. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sezon kendi sahasında yediği tek gol de Trabzospor maçında kaydedilmiş oldu.