Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası final maçını kazanması futbolcular arasında büyük sevinç yarattı. Futbolcular maç bitiminin hemen ardından soyunma odasında kolbastı oynadı. Abdülkadir Ömür'ün kolbastı figürleri görülmeye değerdi.

Trabzonspor'da Kupa Coşkusu

İstanbul'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 lık bir skorla yenen Trabzonspor'da coşku dolu anlar yaşandı. Trabzonspor'un 9. kez müzesine götürdüğü Türkiye Kupası tüm takıma büyük bir sevinç yaşattı. Maçtaki performansı ve istekli duruşunu golle taçlandıran Trabzonspor'lu futbolcu Abdülkadir Ömür, futboldaki başarısını oynadığı kolbastı ile de gösterdi. Kıvrak hareketleri ve figürleriyle takım arkadaşlarını kendisine hayran bıraktı. Kupa zaferini soyunma odasında da kolbastı oynayarak gösteren Abdülkadir Ömür soyunma odasında keyifli dakikalar yaşanmasını sağladı.

Abdulkadir Parmak'da Eşlik Etti

Tarihinde 9. kez Ziraat Türkiye Kupasını almaya hak kazanan Trabzonspor'da kupa sevinci coşkuyla kutlandı. Aytemiz Alanyaspor'u 2 - 0 yenerek kupayı alan Trabzonsporlu oyuncular maçtan sonra büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşma biter bitmez kupayı alan ve birbirlerine kenetlenen futbolcular bu coşkuyu soyunma odasında da yaşadı. Abdülkadir Ömür ile Abdülkadir Parmak diğer futbolcuların ilgi odağı oldu. Doyasıya kolbastı oynayan iki oyuncu soyunma odasında neşeli dakikalar yaşanmasına vesile oldu. Kupa finalinde Abdülkadir Ömür ve Aleksander Sörloth'un golleriyle yüzü gülen Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ve Abdulkadir Parmak'ın kolbastı dansı da görülmeye değerdi.