Bu ülkede kamalik yayın organlarınca ve kişilerce yıllarca pkk terör örgütü değil, "Kürt terör örgütü" olarak tasnif edildi. Ki PKK'nın tepe kadrosunda hatırı sayılır Türk de vardı.

Alttan alta namaz kılıyor teröristlik yapıyorlar diye mütedeyyin Kürt vatandaşımız üzerinden Zerdüşt PKK'yı İslam'la ilişkilendirdiler.

Aynı cenahca DAEŞ denen örgütü "İslamcı terör örgütü" sonra "İslamcı Arap terör örgütüne" evrildi bu tasnif.

Bu terör örgütüne karşı söylem birlikteliğine 6-8 Ekim olaylarıyla önce PKK'lıları, Araplar bizi arkadan vurdu, tezviratlarıyla tengrici, Türkçü, milliyetçiyim diye gezinen Fetöcleri eklemlediler.

Dünya ve ülke gündemimizde son beş yıldır giren DAEŞ, otuzaltı yıldır mücadele ettiğimiz PKK'ya ırki ve ideolojik, dini yaftalar rahatlıkla vurulurken, bu örgütlerden çok daha eskiden beri mücadele ettiğimiz, yüzlerce asker ve polisimizi şehid eden DHKP-C, MLKP gibi örgütler neden hiçbir ırki, ideolojik ve mezhepsel tasnife tutulmamaktadır?

Artık uyan be milliyetçiyim diye yaşayan kardeşim! Sahada bunların hepsi beraber hareket eder ama seni sadece istedikleri hedefe düşman ederler.

***

Ülkede aylar öncesinden belirlenmiş organizasyonlar yapılırken, asker polis elinin fotoğraflarını koyup, "vatan evlatları dağda mücadele ederken birileri törenlerde eğleniyor" diyenler;

Siz gece içip içip tepinin diye Türkiye genelinde 400.000 personel güvenliği sağlıyordu, ordu tarihinin en büyük operasyonuna hazırlanıyor; İçişleri Bakanı 2000 rakımlı dağda asker ziyaret ediyordu.

Ama biz sizin donmuş asker eli, ekonomik kriz capslerinizi göremedik.