AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, otobüs ile şehir turu yaparak vatandaşlara seslendi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, otobüsle şehir turu yaptı. Kurum, otobüs içinden vatandaşlara selam vererek bir konuşma yaptı. Okmeydanı’nda vatandaşlara seslenen Kurum, “İyi ki varsınız. İyi ki sizlerle yol arkadaşıyız, sizlerle birlikte yol yürüyoruz” ifadeleri ile sözlerine başladı. Okmeydanı’ndaki kentsel dönüşüm sürecine değinen Kurum, “Okmeydanı’nın yarınları için bu mücadeleyi başlattık. 1 Nisan sabahı İstanbul’da Beyoğlu’nda, Okmeydanı’nda her mahallede bizi dönüşüm yaparken göreceksiniz. Her mahallede İstanbul’umuzu geleceğe hazırlarken göreceksiniz. Çünkü biz eser adamlarıyız” dedi.

Küresel güç dengelerinde yeni bir sayfa açılıyor. 2025 yılına girilirken, Rusya ile İran arasında imzalanan ve artık yür
Küresel güç dengelerinde yeni bir sayfa açılıyor. 2025 yılına girilirken, Rusya ile İran arasında imzalanan ve artık yür
İçeriği Görüntüle

İstanbul için durmadan çalışacaklarını belirten Kurum, “Biz sözünü tutan adamlarız, biz sağlam adamlarız. Bu sağlam adamlar 1 Nisan’da gelecek, yüzler gülecek. 1 Nisan’da İstanbul’un yeniden dirilişi, yeniden yükselişi başlayacak. Hepinizi çok seviyoruz. Üç gün sonra inşallah çok güzel bir bayramı hep birlikte yaşayacağız” diye konuştu.