Kürklü kazaklar, çatlamış dudaklar ve karanlık günler... Kış oldukça içler acısı. Ama endişelenmeyin! Bizler, kışın hüznünden kurtulmanıza yardım etmek parmaklarınızın ucundayız. Türkiye’deki adeta donduran soğuklardan koşullarından korkuyor olabilirsiniz, ancak önümüzdeki kış aylarında hayatınıza biraz güneş ışığı katacağı kesin olan birkaç önemli yer var.

En popüler kış tatil yeri, genellikle her Aralık ayında 20 derece civarında sıcaklıkların yaşandığı Kanarya Adaları'dır; ancak sezonun bir sonraki kesin kazananı Mısır. Aralık ve Ocak için ortalama sıcaklık 21 derecedir ve nadiren birkaç dereceden fazla değişir. Sadece bu da değil, Mısır kışın en güvenilir kuru ülkelerden biridir. Bu nedenle kış gardırobunuzu Türkiye’de bırakabilirsiniz.!

Tatilciler tarafından en çok ziyaret edilen tatil yeri, turist dostu Şarm El-Şeyh şehridir. Şarm'ın içinde ve çevresinde odaklanan birçok aktivite ve gezi ile kış eğlencesinin garantili bir tedarikçisidir. İşte kış moralinizi yükseltmek için Mısır'daki otel programı seçimlerimiz...

(4 Yıldız) Park Inn by Radisson, Nabq Bay, Şarm El-Şeyh

Kendi özel plajı ve harika bir su parkı (tüm konuklar için ücretsiz!) ile Park Inn, en popüler otellerimizden biridir. Üstüne üstlük, tüm konuklar kışın salı akşamları bir Bedevi çadırında otantik bir Bedevi yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Peki neden denemiyorsunuz?

(5 Yıldız) Hilton Sharks Bay Resort, Sharks Bay, Şarm El-Şeyh

Bu büyük, modern otel, birçok konuğu tatmin edecek beş restorana ve çok sayıda bar ve kafeye sahiptir. Çarpıcı mercanları ve birinci sınıf dalışlarıyla tanınan bu yerlerde, plaj pırıl pırıl olsa bile (ah evet... otelin göremediği) sizi eğlendirecek çok şey var.

(4 Yıldız) Luna Sharm, Naama Körfezi, Şarm El-Şeyh

Kış sonlarında bütçelerin sıkışık olduğunu biliyoruz, bu nedenle bütçesi kısıtlı olanlar için otelimiz burası. Güzel bir şekilde sunulan bu uygun fiyatlı otel, dinlenmenize ve konaklamanızın keyfini çıkarmanıza yardımcı olacak ayrı bir çocuk havuzuna sahip büyük bir yüzme havuzuna sahiptir. Otel çevresindeki birçok restoran ve barın dışına çıkmak isterseniz, canlı şehir merkezi arabayla kısa bir mesafededir.
Kaynak: Otel programı