Giresun Bulancak ilçesinde yapımı tamamlanan 31 bin 312 metrekare Millet Bahçesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferansla açılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılında kamulaştırma müjdesi verilerek ilçenin Sarayburnu Camiinin doğu tarafına yapılan 27 milyon 500 bin lira bütçeli Millet Bahçesi projesi 300 iş günü içerisinde tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katılarak "Millet Bahçeleri" toplu açılış töreniyle açılacağını belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “2017 yılında Giresun’un Bulancak ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Sarayburbu Camii’nin doğusunda bulunan alana yapılan Millet Bahçesi için kamulaştırma müjdesini de yine Cumhurbaşkanımız vermişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan ve 300 iş gününde tamamlanan proje içerisinde kütüphane, restoran, su deposu, yeraltı ve üstü otoparklar ile 31 bin 312 metrekare alanda genel altyapı işleri ve rekreasyon alanları bulunuyor” dedi.