Teraryum siparişi verirken nelere dikkat ETMELİYİZ?

Teraryum siparişi vermek artık çok kolay yerel çiçeklere uğramak ya da online çiçeklerden alarak alıcıya teslim edebilirsiniz. Alıcınız sizden uzaksa ya da teraryum almak için zamanınız yoksa online çiçekçiler sizin için en doğru adres. Uzaktaki sevdiklerimize bir şey göndermek önceden çok zordu ve şimdi ise her şey gönderebiliyoruz.

Teraryum siparişi vermeden önce fiyatlarına dikkat etmelisiniz

Aynı gün teslimat istiyorsanız firmanın bu özelliği var mı diye bakmalısınız ( varsa bile her yere olmayabilir)

Kaliteli bir site olmalı

Ödeme konusunda güvenilir bir site olmalı

Benim aklıma gelenler bunlar sizler de bir şeyler eklemek isterseniz yorum kısmına yazabilirsiniz.

Teraryum siparişi için kampanyalar ve indirimli fiyatlar

Her site indirimli fiyatlar diye yazabilir. Siz aldanmayın, diğer sitelere de bakıp karşılaştırma yapın fakat ; sitenin de kaliteli ve güvenilir olmasına dikkat edin sadece de fiyata önem vermeyin.

Kampanyalar kategorisi her sitede bulunur ve benim en çok baktığım kategori budur alacağım eşya ne olursa olsun..  Özel günler için yapılan kampanyalarda harika ürünleri çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Bunu unutmayın !

Teraryumu kendiniz yapmaya karar verirseniz teraryum malzemeleri siparişi için de online mağazaları takip edebilir ya da süs malzemeleri satan yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Teraryum siparişi vermeden önce teraryum bitkileri hakkında bilgiler

Teraryum bitkilerinin pek çok çeşidi vardır ve az bakım gerektiren herhangi bir ev bitkisi yeterli olacaktır, ancak hem yan yana büyüyebilen hem de kabınızın sınırları dışında büyümeyecek türler seçmek önemlidir. Bitki uyumluluğunu seçerken, kapalı bir alanda birlikte gelişebilmelerini sağlamak için benzer büyüme alışkanlıklarına ve çevresel ihtiyaçlara sahip türleri tercih edin.

teraryumlar, sukulentleri kullanmanın birçok avantajı olduğu için ortak bir seçim gibi görünmektedir, bunlardan en önemlisi, az bakım gerektiren bahçeciliğin harika bir örneği olmalarıdır. Kaktüsler ve sukulentler  gibi suyu koruyan bitkiler, programa bağlı kalmayı başarırken oldukça ihmallere dayanabildiğinden, teraryum bitkileri için harika ve görsel olarak çekici, uygulamalı bir seçim yaparlar. Temel ihtiyaçlarının karşılandığı göz önüne alındığında, sukulentlerin ve kaktüslerin bir başka özelliği de hızla büyüyebilmeleri ve çok uzun süre yaşayabilmeleridir. Çoğu sukulentler, sonbaharda çiçek açma eğiliminde olan, dışarıdaki her şey ölmeye başladığında kapalı alanları renkli çiçeklerle dolduran çiçek açan sukulentlerdir.. Son olarak, bitkilerin çoğu, uzuvlarını koparırsanız ve onları yeniden dikerseniz kök üretirler, bu nedenle sukulentler büyüdükten sonra,

Yosun teraryumları, biraz daha ince olsalar da, başka bir basit ama büyüleyici seçenekti

Teraryum siparişi ya da yapımı için teraryum kapları önemli

Bir cam teraryum kabı, ışığın bitkilere ulaşmasını engellemeyeceği için muhtemelen en iyi seçiminiz olacaktır (sadece değilse de). Kap, içine koymanıza izin verecek kadar büyük bir açıklığa sahip olmalıdır, ayrıca hava sirkülasyonunu teşvik edecek ve duvarlarında nemin birikmesini önleyecektir. Nem yerine kuru iklimi tercih eden bitkiler kullanmayı planlıyorsanız, tamamen kapalı bir teraryum kabı tercih etmeyin, tersi de geçerlidir. Ayrıca bitki köklerini yeterince tutacak kadar derin olmalıdır. Elinizde biraz zaman varsa, ikinci el eşya dükkanları veya ikinci el nalburlar gibi yerlerde eğlenceli, işlevsel cam kaplar arayın.

Teraryum satın almak ve sipariş vermek için adresine giderek satın alma yapabilirsiniz.