Kaan Akgün kimdir? sorusu TikTok'da çok izlenen ve gündem olan Iğdır’dan İstanbul’a üniversite okumaya gelmişsindir video serisi sonrası internette aratılmaya başladı. Tiktok ve Instagram için komik gündem içerikler üreten sosyal medya fenomeni Kaan Akgün, kişisel sosyal medya hesaplarında da yoğun takipçi kitlesine sahip. Pek çok kez videolarıyla gündem olan isim hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik.
Sosyal medya fenomenleri arasına ismini yazdıran Kaan Akgün Instagram'da kaanfel kullanıcı adıyla biliniyor. Tiktok videolarıyla birçok kesimi güldürmeyi başarabilen Kaan Akgün kimdir? sorusunun yanıtını sizler için hazırladık.

TikTok ve Instagram platformunda paylaştığı viral mizah videoları ile sevilen Akgün’ün takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

KAAN AKGÜN KİMDİR?
Sosyal medya fenomenlerinden olan Kaan Akgün, 4 Mart 2003 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2020-2022 yılında sosyal medyaya yüklediği viral videolar sayesinde belli bir takipçi sayısına ulaştı. TikTok ve Instagram’da mizah videoları üreterek şu anki kitlesini oluşturdu. 2021 yılından beri TikTok ve sosyal medyaya içerik üreten genç fenomen Kaan Akgün, İstanbul’da yaşamına devam etmektedir.

KAAN AKGÜN HANGİ BURÇ?
4 Mart 2003 tarihinde dünyaya gelen başarılı Sosyal Medya Fenomeni aynı zamanda bir Balık burcu erkeği.

KAAN AKGÜN ASLEN NERELİ?
 Aslen Iğdırlı'dır.

KAAN AKGÜN’ÜN BOYU VE KİLOSU
Sosyal medya paylaşımları ile ses getiren Genç Fenomen Akgün’ün takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise boyu ve kilosu oldu. 1.80 cm uzunluğunda olan 85 kg ağırlığında.