Rap müzik alanında önemli çalışmalarda bulunan ve kendisini bu piyasada Ofsob olarak tanıtan Oğuz Bağator, uzun yıllardan beridir müzik sektöründe yer alıyor. Rap müziğin kendisi için önemli olduğunu ifade eden Bağator, “Rap müzik, duyguların en özel ifadelerinden bir tanesi. Bu nedenle kendimi bu alanda geliştirmek için dikkat çeken çalışmalarda bulunuyorum.” sözleriyle Rap müziğin öneminden bahsetti.

Genç yaşına rağmen, müzik sektöründe dikkat çeken çalışmalarda bulunan Oğuz Bağator, Rap müziğin çok özel müzik türlerinden bir tanesi olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bağator, “Biliyorsunuz müzik, geniş bir alan. Dolayısıyla birbirinden özel müzik türleri bulunuyor. Rap müzik, özellikle son zamanlarda dikkat çeken müzik türleri arasında yer alıyor. Ben de açıkçası Rap müziğe küçük yaşlardan beri ilgi duyuyorum. Bu alanda önemli çalışmalarda bulunan sanatçıları takip ediyorum. Bu sayede kendi tarzımı oluşturduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.” ifadelerinde bulundu.

Duygularınızı Rap Müzikle İfade Edebilirsiniz
Müziğin, duyguların bir ifadesi olduğunu belirten Ofsob “Açıkçası Rap, duyguları yansıtma konusunda oldukça başarılı. Şarkının sözleri ve ritmi, insanı heyecanlandırıyor. Rap’a büyük bir değer verdiğimi ve duygularımı Rap ile çok rahat ifade ettiğimi söyleyebilirim.” sözleriyle Rap’in duyguları yansıtmada bir aracı olduğunun altını çizdi.

Şarkılarımda Ruh Halimi Çok Özel Bir Şekilde Yansıtıyorum
“Biliyorsunuz müzik, her zaman çok özel bir yerde idi. İnsanlar, yüzyıllardır duygularını müzik ile ifade ediyor. Bu nedenle şarkıların sözleri kadar bestelerinin de önemli olduğuna inanıyorum. Her bir şarkı, hayatın farklı bir kesiti. Dolayısıyla şarkılarımda ruh halimi yansıttığımı ve bu noktada, şarkılarımın benim için çok değerli olduğunu ifade edebilirim.”

Belçika’da Büyük Organizasyonlar İçerisinde Yer Aldım
Açıklamalarını, müzik kariyeriyle ilgili önemli detayları vererek bitiren Oğuz Bağator, “Belçika’da büyük organizasyonlarda yer aldım. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum, bu sayede çok özel isimlerle de çalışma şansı elde ediyorum. Açıkçası müzik, benim için bir sektör değil; bir yaşam biçimi. Bu nedenle bu alanda yapacağım her bir çalışma, kendimi daha da mutlu hissetmemi sağlayacak. Farklı projelerle hayranlarımın karşısına çıkacağımı, onları şarkılarımla keyiflendireceğimi söyleyebilirim.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.