Gezi Linki olarak bilinen ve web site üzerinden yayın yapan dijital platform, kullanıcılarına gezilerle ilgili önemli bilgiler ve avantajlar sunuyor. Bir gezi rehberi formatında hazırlanan platformda gezilere dair haberlerden, gezilebilecek yerler hakkında bilgilerde bulunuyor. Gezi ile ilgili hemen her tür ihtiyaç duyulan bilgiye erişilebilecek platform birçok gezi rehberinin aksine ücretsiz olarak bu bilgi ve haberlere erişim imkânı sunuyor.

GEZİ PLANLAMADAN PLANLANMASI GEREKENLER

Gezi planları yapılırken aslında sadece gidilecek yeri planlamak ve “kervan yolda düzülür” yaklaşımıyla seyahate çıkmak birçok kişinin alışageldik bir gezi tarzıdır. Oysa bilinçsiz ve plansız yapılan geziler genellikle verimsiz geçmekte, her ne kadar memnun kalınsa da geziden beklenen verim ve keyif tam olarak sağlanamamaktadır. bu kronik problemin kolay ve ücretsiz bir çözümü gibi görünüyor. Alanında profesyonel ekibi ile geziye dair ne varsa gezi severlere sunuyor.

GEZERKEN GEZİLEN YERİN MAGAZİNİ DE ÖNEMLİDİR

Gezi boyunca aktüel bilgilerde önemli bir avantaj sağlar. Gezi linki sayesinde gezi esnasında ihtiyacınız olan güncel bilgi ve programlara erişiminiz de mümkün oluyor. Gezi magazini olarak adlandırılan bu çalışmalar da sitede kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Bu sayfa sayesinde gezilen alanlardaki etkinlikleri takip etmek de mümkün oluyor.