Saç ekimi işlemlerinde hastaların acı hissetmemesi için gereken her türlü işlem başarılı bir şekilde yapılmakta ve sağlanmaktadır. Bunun sağlanması için de alanında uzman tüm hekim ve personeller tarafından gerekli ilaçların dozları işlem öncesinde hesaplanmakta ve hastalara uygulanmaktadır. Uygulama sonrasında tüm operasyon sürecinde hastalar herhangi bir acı ve huzursuzluk hissetmemektedir.

Saç ekim işlemlerinde birçok faktöre bağlı olarak birçok farklı ihtimal ortaya çıkabilmektedir, genel olarak bu durumdan bahsetmek ve açıklama yapmak gerekirse; saç ekimi işlemleri bilinenin veya korkulanın tam aksine acı vermekte bir operasyon değildir. Saç ekimi işlemlerinde; tamamen acısız ve ağrısız bir şekilde alanında uzman doktor ve personellerce yapılmakta ve işlem tamamlanmaktadır. Saç ekim operasyonlarında da genel anestezi yerine lokal anestezi uygulamaları ile hasta hiçbir şekilde ağrı ve acı gibi olumsuz durumları hissetmemektedir. Lokal anestezi yapılan alanlar başta olmak üzere; saçlı deri ve ekim yapılacak alan, işlem sırasında hiçbir şekilde ağrı ya da acı türevi bir durumu hissetmeyecektir. Hatta saç ekimi işlemleri sırasında hastalar sosyal olarak gezinebilir, televizyon izleyebilir ve eğlenceli zaman geçirebilmektedir. Tüm bu işlemler yapılırken sizlere düşen sadece keyfinizi sürdürmek olacaktır.

Saç ekim işlemlerinde birçok farklı ürün ve malzeme tercihi bulunmaktadır. Tercih edilen tüm malzemelerin ve tüm ürünlerin kullanım amaçları hastaların konforlu bir şekilde doğal ve yeni saçlarına ulaşmaları adına yapılabilmektedir.

Saç ekimi fiyatları 2023 yılında her klinik tarafından farklı tutarlara denk gelecek şekilde belirlenmiş durumdadır. Genel olarak saç ekim fiyatları günden güne değişken fiyatlar ile aramızda olabilmektedir. Saç ekimi fiyatları 2023 yılında saç ekim türlerine göre 15.000 TL ile 45.000 TL arasında olabilmektedir. Saç ekim işlemlerinde, işlemi yapacak olan ekipten işlemin yapılacağı kliniğe kadar fiyatı etkileyen birçok farklı parametre bulunmaktadır.